NU MED PRISGARANTI!

den 21 december 2015

Störst, bäst och vackrast!!

Vi har vuxit enormt mycket det senaste året. Genom att primärt sälja via vår webbplats har vi lyckats bygga en slimmad organistation och öka i volym ofantligt mycket. Det är tack vare DIG! Du som läser detta – som uppskattar våra fina produkter – som vi har kunnat göra den här resan. Och som alla vet – med styrkan i volym kan vi välja och vraka bland världens stenutbud – men också pressa priserna mer än vad vi själva trodde skulle vara möjligt. 

Resultatet av detta hör vi dagligen från våra cirka 140 nöjda kunder varje månad: Många gånger är vi upp till 50% billigare än när man tex köper från köksleverantören. 

Så med anledning av ovanstående inför vi nu en PRISGARANTI. 


Prisgarantin är enkel. Den omfattar alla våra stenskivor. Kan du visa upp en (giltig*) offert från en annan leverantör** som klarar av att leverera billigare så matchar vi priset. Vi tar inte i beaktande vilken sortering du som kund jämför med. Är det Carrara C så jämför vi med Carrara C tex. Oavsett vilken sortering – vår är ALLTID premium! 

Så om du vill få marknadens trevligaste service, mest kompetenta medarbetare och bästa priser finns det ingen anledning av vänta med att skicka in din förfrågan! 


* Med giltig offert menar vi en offert som inte är äldre än 30 dagar.

** Gäller endast svenska leverantörer.

Prisgarantin gäller bara svenska kunder MEN - Kunder i Norge och Danmark får dock mer än gärna jämföra oss med andra svenska leverantörer – då gäller garantin!

VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant.

Våra erfarna stenspecialister tar hand om arbetet med hela kedjan från planering, måttagning, och framtagning till leveransen och montering av bänkskivor hos dig. De har varit verksamma inom stenbearbetning sedan år 2000.

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM
Botvids Business Center
Fågelviksvägen 9, port H, 4tr
145 53 Norsborg
E-post: hej@stenskivor.se
Tel: 08 708 94 00

MALMÖ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: hej@stenskivor.se
Org nr: 556843-2529

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt
Chatta med oss - Svar DIREKT!
*
*
*
Vänligen fyll i alla fält.