Handla tryggt hos oss! Stenskivor.se är certifierad e-handel

certifierad ehandel

Om stenskivor.se


OM STENSKIVOR.SE

Stenskivor av hög kvalitet, snabbt och noggrant


Stenskivor.se - på Internet sedan 2010. Vi är ett svenskt familjeföretag med svenska avtal, ansvarsförsäkringar och trygga kundavtal med nöjd kund garanti.

Vår historia sträcker sig längre tillbaka än 2010 men det var inte förrän sommaren i år som det började ta fart med nya ägare och ett helt nytt sortiment.

När vår hemsida gick online 2010 var det väldigt få som kände sig bekväma med att köpa en sån komplex produkt som en bänkskiva på Internet. Sakta men säkert förändrades marknaden och vi växte fort. Vi satsade mer och mer på Internet och bakomliggande system för att se till så att så mycket som möjligt i vår process kunde automatiseras - och våra medarbetare kan lägga fokus på det som är viktigt - det personliga kundmötet (även om den inte alltid sker personligen).

Satsningen lyckades och vi är idag marknadsledande och ett förstahandsval för många när det är dags att byta ut en gammal bänkskiva - eller renovera helt nytt.

Genom erfarenhet, kunskap och våra duktiga stenmurare kan vi erbjuda dig hela världens kvalitetssten.

 

Vårt kvalitetsarbete stannar inte på ritning och produktion – vi åker regelbundet ut till stengruvorna där vi köper vår natursten för att säkerställa allt från arbetsvillkor till att våra kvalitetskrav uppfylls. Vi kräver bland annat att samtliga medarbetare har bra villkor och försäkringar - och att miljömål sätts upp och följs upp!

Vår affärsidé är helt enkelt att erbjuda all världens premiumsten till bra priser. Tack vare egenproduktion, väldigt många nöjda kunder, och god logistik kan vi också säga att vi är en av Sveriges största leverantörer av natursten till både privatpersoner och företag.

Vi har Showroom och kontor i Stockholm och Malmö. Obs. på grund av covid-19 så har vårt showroom i Stockholm stängt tills vidare. I Malmö behöver ni boka tid i förväg om ni vill besöka oss.


Vill du veta mer om oss?


KONTAKTA GÄRNA VÅR KUNDTJÄNST

 

SÄG HEJ


Står du med färdigt kök, ingen bänkskiva och pizzakartonger? För akuta ärenden går det alltid bra att ringa 0703-545409. Det går också bra att använda vårt formulär. Vi hörs!

KONTAKTA OSS

HITTA OSS


Vill du komma till oss på en kväll eller under helgen? Inga problem. Vi har öppet när det passar dig! Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig!

BESÖK OSS

OM LEVERANS


Leveranstiden brukar vanligtvis ligga på ca 2-3 veckor medans beställningsvaror som är märkta med "beställningsvara" innebär att de behöver beställas in. Tiden kan variera, allt från ett par veckor extra till 10 veckor.

LEVERANS AV STENSKIVOR

MEDARBETARE


Möt våra engagerade medarbetare som jobbar ständigt med att ge dig den bästa servicen. Förutom premiumkvalité på våra stensorter strävar vi också efter att kunna ge dig service i hög klass.
 

VÅRA MEDARBETARE

 

VÅR GARANTI


Våra produkter håller inte bara en god kvalité - vi vågar påstå att det inte går att hitta en bättre natursten någon annanstans. Därför ger vi en livstidsgaranti - och står för det! 

LIVSTIDSGARANTIN

KVALITETSPOLICY


Kvalitet skall genomsyra allt vi gör. Vi som arbetar inom företaget skriver under på en gemensam värdegrund, kundfokus och kvalitetsperspektiv. 

KVALITETSPOLICY

STENSKIVOR.SE LEVERERAR ÖVER 160 PROJEKT VARJE MÅNAD!


Varje dag levererar vi natursten, komposit eller keramik till 8 svenskar (i genomsnitt). Det genererar en hel del nöjda kunder; vilket vi är väldigt tacksamma för! 


#BättreMedSten säger vi bara!


  

NÖJDA KUNDER

Stenskivor.se nöjda kunder

VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant - på Internet sedan 2010!

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Vi finns även i Danmark!

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM
Vårt showroom i Stockholm är stängt till vidare, på grund av rådande pandemi.

Kontakta oss gärna för mer information.
E-post: hej@stenskivor.se

MALMÖ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: hej@stenskivor.se
Cucina Di Design AB (stenskivor.se)
Org nr: 556652-2297

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt