Om stenskivor.se


Stenskivor av hög kvalitet, snabbt och noggrant


stenskivor.se - på Internet sedan 2010. Vi är ett svenskt familjeföretag med svenska avtal, ansvarsförsäkringar och trygga kundavtal med nöjd kund garanti.

När vår hemsida gick online 2010 var det väldigt få som kände sig bekväma med att köpa en sån komplex produkt som en bänkskiva på Internet. Sakta men säkert förändrades marknaden och vi växte.

2014 öppnade vi vårt första riktiga Showroom i Stockholm och i samband med det började vi sälja kompositsten.

2015 Satsningen på komposit visade sig vara lyckad och vi inledde ett samarbete med världens största och bästa tillverkare av komposit - ett spanskt företag som heter Cosentino. Vi passade också på att öppna upp vårt andra showroom - denna gång i Malmö.

Vår närvaro i Malmö märktes över sundet och vi fick fler och fler danska förfrågningar. 2018 var det dags att lansera vår danska webbplats (www.stenskive.dk). I samband med detta fick vi också nya ägare.

2021 var det dags att öppna showroom i Göteborg och vi slog rekord - 250 projekt i månaden i Sverige! Vi utökade vårt Technistone-sortiment och tog in ett par stenar från Ceasarstone.

2022 Tog vi in Quarella! Ett företag från Italien med 50 års erfarenhet och mycket vackra stenskivor. Göteborg går som tåget nu vi har numera ett lager där. Detta gör att vi kan leverera mycket snabbare till Göteborgsområdet!

Vårt kvalitetsarbete stannar inte på ritning och produktion – vi åker regelbundet ut till stengruvorna där vi köper vår natursten för att säkerställa allt från arbetsvillkor till att våra kvalitetskrav uppfylls. Vi kräver bland annat att samtliga medarbetare har bra villkor och försäkringar - och att miljömål sätts upp och följs upp!

Vår affärsidé är helt enkelt att erbjuda all världens premiumsten till bra priser. Tack vare egenproduktion, väldigt många nöjda kunder, och god logistik kan vi också säga att vi är en av Sveriges största leverantörer av natursten till både privatpersoner och företag.

Vi har Showroom och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö


Vill du veta mer om oss?


KONTAKTA GÄRNA VÅR KUNDTJÄNST

 

SÄG HEJ


Står du med färdigt kök, ingen bänkskiva och pizzakartonger? För akuta ärenden går det alltid bra att ringa 08 708 94 00Det går också bra att använda vårt formulär. Vi hörs!

KONTAKTA OSS

HITTA OSS


Vi vill gärna träffa dig! Boka gärna en tid om du vill komma förbi!

BESÖK OSS

OM LEVERANS


Leveranstiden brukar vanligtvis ligga på ca 2-3 veckor medans beställningsvaror som är märkta med "beställningsvara" innebär att de behöver beställas in. Tiden kan variera, allt från ett par veckor extra till 10 veckor.

LEVERANS AV STENSKIVOR

MEDARBETARE


Möt våra engagerade medarbetare som jobbar ständigt med att ge dig den bästa servicen. Förutom premiumkvalité på våra stensorter strävar vi också efter att kunna ge dig service i hög klass.
 

VÅRA MEDARBETARE

 

VÅR GARANTI


Våra produkter håller inte bara en god kvalité - vi vågar påstå att det inte går att hitta en bättre natursten någon annanstans. Därför ger vi en livstidsgaranti - och står för det! 

LIVSTIDSGARANTIN

KVALITETSPOLICY


Kvalitet skall genomsyra allt vi gör. Vi som arbetar inom företaget skriver under på en gemensam värdegrund, kundfokus och kvalitetsperspektiv. 

KVALITETSPOLICY

STENSKIVOR.SE LEVERERAR ÖVER 160 PROJEKT VARJE MÅNAD!


Varje dag levererar vi natursten, komposit eller keramik till 8 svenskar (i genomsnitt). Det genererar en hel del nöjda kunder; vilket vi är väldigt tacksamma för! 


#BättreMedSten säger vi bara!


  

NÖJDA KUNDER

Stenskivor.se nöjda kunder

VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant - på Internet sedan 2010!

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Vi finns även i Danmark!

Stenskivor.se är medlem i sveriges stenindustriförbund

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM

Makajo
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskivor.se
Tel: 08 708 94 00

MALMÖ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: hej@stenskivor.se
Cucina Di Design AB (stenskivor.se)
Org nr: 556652-2297

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt