Om oss


OM STENSKIVOR.SE

Stenskivor av hög kvalitet, snabbt och noggrant


Här på stenskivor.se har vi över 10 års erfarenhet av att arbeta med natursten. Vi är ett svenskt företag med svenska avtal, ansvarsförsäkringar och trygga kundavtal med nöjd kund garanti.

Vi har funnits här på stenskivor.se sedan 2010.

Genom erfarenhet, kunskap och våra duktiga stenmurare kan vi erbjuda dig hela världens kvalitetssten.

Våra stenmurare formger och tillverkar din bänkskiva med hjälp av den senaste lasertekniken. Vår produktionsanläggning har hög kapacitet och vi investerar kontinuerligt i nya och bättre maskiner, fortbildning och produktutveckling. 

Vårt kvalitetsarbete stannar inte på ritning och produktion – vi åker regelbundet ut till stengruvorna där vi köper vår natursten för att säkerställa allt från arbetsvillkor till att våra kvalitetskrav uppfylls. Vi kräver bland annat att samtliga medarbetare har bra villkor och försäkringar.

Vår affärsidé är helt enkelt att erbjuda all världens premiumsten till bra priser. Tack vare egenproduktion, väldigt många nöjda kunder, och god logistik kan vi också säga att vi är en av Sveriges största leverantörer av natursten till både privatpersoner och företag.

Vi har Showroom och kontor i Stockholm och Malmö.


Vill du veta mer om oss?


KONTAKTA GÄRNA VÅR KUNDTJÄNST

 

SÄG HEJ


Står du med färdigt kök, ingen bänkskiva och pizzakartonger? För akuta ärenden går det alltid bra att ringa 0703-545409. Det går också bra att använda vårt formulär. Vi hörs!

KONTAKTA OSS

HITTA OSS


Vill du komma till oss på en kväll eller under helgen? Inga problem. Vi har öppet när det passar dig! Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig!

BESÖK OSS

OM LEVERANS


Leveranstiden brukar vanligtvis ligga på ca 2-3 veckor medans beställningsvaror som är märkta med "beställningsvara" innebär att de behöver beställas in. Tiden kan variera, allt från ett par veckor extra till 10 veckor.

LEVERANS AV STENSKIVOR

MEDARBETARE


Möt våra engagerade medarbetare som jobbar ständigt med att ge dig den bästa servicen. Förutom premiumkvalité på våra stensorter strävar vi också efter att kunna ge dig service i hög klass.
 

VÅRA MEDARBETARE

 

VÅR GARANTI


Våra produkter håller inte bara en god kvalité - vi vågar påstå att det inte går att hitta en bättre natursten någon annanstans. Därför ger vi en livstidsgaranti - och står för det! 

LIVSTIDSGARANTIN

KVALITETSPOLICY


Kvalitet skall genomsyra allt vi gör. Vi som arbetar inom företaget skriver under på en gemensam värdegrund, kundfokus och kvalitetsperspektiv. 

KVALITETSPOLICY

STENSKIVOR.SE LEVERERAR ÖVER 160 PROJEKT VARJE MÅNAD!


Varje dag levererar vi natursten till 8 svenskar (i genomsnitt). Det genererar en hel del nöjda kunder; vilket vi är väldigt tacksamma för! 


#BättreMedSten säger vi bara!


  

NÖJDA KUNDER

VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant.

Våra erfarna stenspecialister tar hand om arbetet med hela kedjan från planering, måttagning, och framtagning till leveransen och montering av bänkskivor hos dig. De har varit verksamma inom stenbearbetning sedan år 2000.

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM
Botvids Business Center
Fågelviksvägen 9, port H, 4tr
145 53 Norsborg
E-post: hej@stenskivor.se
Tel: 08 708 94 00

MALMÖ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: hej@stenskivor.se
Org nr: 556843-2529

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt
Chatta med oss - Svar DIREKT!
*
*
*
Vänligen fyll i alla fält.