Om Stenskivor.se

Stenskivor av hög kvalitet, snabbt och noggrant


stenskivor.se - på Internet sedan 2010. Vi är ett svenskt familjeföretag med svenska avtal, ansvarsförsäkringar och trygga kundavtal med nöjd kund garanti.

När vår hemsida gick online 2010 var det väldigt få som kände sig bekväma med att köpa en sån komplex produkt som en bänkskiva på Internet. Sakta men säkert förändrades marknaden och vi växte.

2014 öppnade vi vårt första riktiga Showroom i Stockholm och i samband med det började vi sälja kompositsten.

2015 Satsningen på komposit visade sig vara lyckad och vi inledde ett samarbete med världens största och bästa tillverkare av komposit - ett spanskt företag som heter Cosentino. Vi passade också på att öppna upp vårt andra showroom - denna gång i Malmö.

Vår närvaro i Malmö märktes över sundet och vi fick fler och fler danska förfrågningar. 2018 var det dags att lansera vår danska webbplats (www.stenskive.dk). I samband med detta fick vi också nya ägare.

2021 var det dags att öppna showroom i Göteborg och vi slog rekord - 200 projekt i månaden i Sverige! Vi utökade vårt Technistone-sortiment och tog in ett par stenar från Ceasarstone.

2022 Göteborg går som tåget nu vi har numera ett lager där. Detta gör att vi kan leverera mycket snabbare till Göteborgsområdet! 

2023 Vår omsättning slår rekord och vi är uppe i 250 projekt i månaden - vilket betyder att varje arbetsdag får 12 kunder nya bänkskivor! Vi är otroligt stolta över detta! Vi uppnår också högsta partnernivån hos Cosentino.

2024 Flyttlassen går till nya lokaler i Malmö mitt i city och vi bygger en ny avdelning i vårt showroom; badrum. Vi tar samtidigt in nya fina produkter från Blanco, Strand Stainless AB och Stala.

Vår affärsidé är helt enkelt att erbjuda all världens premiumsten till bra priser. Tack vare vår inköpsvolym, väldigt många nöjda kunder och god logistik kan vi också säga att vi är en av Sveriges största leverantörer av bänkskivor i natursten, komposit och Dekton till både privatpersoner och företag.

Vi har Showroom och kontor i Stockholm, och Malmö. 


Vill du veta mer om oss?


KONTAKTA GÄRNA VÅR KUNDTJÄNST

 

SÄG HEJ


Står du med färdigt kök, ingen bänkskiva och pizzakartonger? För akuta ärenden går det alltid bra att ringa 08 708 94 00Det går också bra att använda vårt formulär. Vi hörs!

KONTAKTA OSS

HITTA OSS


Vi vill gärna träffa dig! Boka gärna en tid om du vill komma förbi!

BESÖK OSS

OM LEVERANS


Leveranstiden brukar vanligtvis ligga på ca 2-3 veckor medans beställningsvaror som är märkta med "beställningsvara" innebär att de behöver beställas in. Tiden kan variera, allt från ett par veckor extra till 10 veckor.

LEVERANS AV STENSKIVOR

MEDARBETARE


Möt våra engagerade medarbetare som jobbar ständigt med att ge dig den bästa servicen. Förutom premiumkvalité på våra stensorter strävar vi också efter att kunna ge dig service i hög klass.
 

VÅRA MEDARBETARE

 

VÅR GARANTI


Våra produkter håller inte bara en god kvalité - vi vågar påstå att det inte går att hitta en bättre natursten någon annanstans. Därför ger vi en livstidsgaranti - och står för det! 

LIVSTIDSGARANTIN

KVALITETSPOLICY


Kvalitet skall genomsyra allt vi gör. Vi som arbetar inom företaget skriver under på en gemensam värdegrund, kundfokus och kvalitetsperspektiv. 

KVALITETSPOLICY

STENSKIVOR.SE LEVERERAR ÖVER 200 PROJEKT VARJE MÅNAD!


Varje dag levererar vi natursten, komposit eller keramik till 8 svenskar (i genomsnitt). Det genererar en hel del nöjda kunder; vilket vi är väldigt tacksamma för! 


#BättreMedSten säger vi bara!


  

NÖJDA KUNDER

Stenskivor.se nöjda kunder

Upp
© 2023 Cucina Di Design