VÅRA MEDARBETARE


Vi har sammanlagt cirka 30 medarbetare i Sverige. Det är allt från hantverkare, systemutvecklare till administratörer. Här presenterar vi de medarbetare som arbetar med kundvård och administration.

KUNDTJÄNST OCH PROJEKTLEDNING


AMMIE ROSENSTEDT

Med hjärtat i Skåne och boende på Gotland är Ammie energiklippan som gör att vi andra har blivit beroende av energidryck. Ammie är inte bara kunnig och entusiastisk - hon är professionell, noggrann och mycket trevlig! 

E-post: ammie@stenskivor.se
Mobil: +46 708 50 76 11

 


KRISTOFFER PERSSON

Kristoffer är “gammal reklamare” som har “delvis” sadlat om från snygga logotyper till snygga bänkskivor. Hans passion för natursten och alla olika användningsområden genomsyrar alla hans projekt. Kristoffer träffar du i Malmö.

E-post: kristoffer@stenskivor.se
Mobil: +46 731 40 73 48

 

MATTIAS FRÖLANDER

Mattias titel är kökskonsulent. Han hjälper alltså våra kunder med att hitta rätt sten till rätt kök. Han har ett stort intresse för design och inredning - men också för träning och hälsa. Mattias träffar du på vårt kontor i Malmö men han har även hand om Göteborg (med omnejd).

E-post: mattias@stenskivor.se
Mobil: +46 761 73 78 99

MARKNADSFÖRING, BACKOFFICE OCH ADMINISTRATION


 MARK NILSSON

Mark arbetar med allt från marknadsföring till kundvård. Han sitter både på vårt kontor i Stockholm men störst chans att träffa honom är om du kommer förbi Malmökontoret. Liksom Therese väljer han också att baka på natursten men väljer bort papper. Mark är teknisk ansvarig med inriktning på våra interna projekthanteringssystem/ERP. Han är medgrundare och sitter med i ledningsgruppen.

E-post: mark@stenskivor.se

 

PAUL NILSSON

Paul är systemutvecklare med inriktning .net och utvecklare våra webbplatser och bakomliggande affärssystem. För den som vill nörda in sig lite så använder vi Umbraco CMS på vår webbplats och Dynamicweb CMS och Merchello för vår ÅF-sajt. Systemen är integrerade med Google Docs, vårt CRM och projektledningssystem. Paul har varit anställd sedan 2004.

E-post: paul@stenskivor.se

VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant.

Våra erfarna stenspecialister tar hand om arbetet med hela kedjan från planering, måttagning, och framtagning till leveransen och montering av bänkskivor hos dig. De har varit verksamma inom stenbearbetning sedan år 2000.

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM
Botvids Business Center
Fågelviksvägen 9, port H, 4tr
145 53 Norsborg
E-post: sten.stensson@stenskivor.se
Tel: 08 708 94 00

MALMÖ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: sten.stensson@stenskivor.se
Org nr: 556843-2529

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt
Chatta med oss - Svar DIREKT!
*
*
*
Vänligen fyll i alla fält.