Stenskivors prisgaranti

STÖRST, BÄST OCH VACKRAST!!

Prisgaranti på stenskivor

Genom att primärt sälja via vår webbplats har vi lyckats bygga en slimmad organisation och öka i volym ofantligt mycket. Det är tack vare DIG! Du som läser detta – som uppskattar våra fina produkter – som vi har kunnat göra den här resan. Och som alla vet – med styrkan i volym kan vi välja och vraka bland världens stenutbud – men också pressa priserna mer än vad vi själva trodde skulle vara möjligt. 

Resultatet av detta hör vi dagligen från våra cirka 200 nöjda kunder varje månad: Många gånger är vi upp till 50% billigare än när man t.ex. köper från köksleverantören. 

Så med anledning av ovanstående har vi infört PRISGARANTI. 


Prisgarantin är enkel. Den omfattar alla våra stenskivor. Kan du visa upp en (giltig*) offert från en annan leverantör** som klarar av att leverera billigare så matchar vi priset. Vi tar inte i beaktande vilken sortering du som kund jämför med. Är det Carrara C så jämför vi med Carrara C tex. Oavsett vilken sortering – vår är ALLTID premium! 

Så om du vill få marknadens trevligaste service, mest kompetenta medarbetare och bästa priser finns det ingen anledning av vänta med att skicka in din förfrågan! 


* Med giltig offert menar vi en offert som inte är äldre än 30 dagar.

** Gäller endast svenska leverantörer.

Prisgarantin gäller bara svenska kunder MEN - Kunder i Norge och Danmark får dock mer än gärna jämföra oss med andra svenska leverantörer – då gäller garantin!

Upp
© 2023 Cucina Di Design