Evas granitskiva (Stockholm)

den 15 juni 2015

Eva ville att vi skulle visa upp hennes nya bänkskiva och hur snyggt graniten gifter sig med de vita luckorna med speglar. Så här kommer lite bilder från Evas köksinstallation. Även fast det blev lite tight med tid så ställer vi upp för att allt skulle gå enligt planen!

Ett träffsäkert alternativ


Granit är som vi förstått det den sten som man först och främst förknippar med stenskivor. Bara det tyder på vilket fantastiskt och tidlöst material det är. Fördelen med granit är att det finns mängder olika kvalitéer och utseenden – där kan alla hitta en granitskiva som passar.

Denna skiva har ett jämnt mönster. De svarta och vita inslagen gör att stenen får mer djup än mer enfärgade alternativ. Resultatet blir ett jämnt och proffsigt kök med en stenskiva som går perfekt med den rostfria diskhon och luckornas stålhandtag.

Blev Eva nöjd?


Vi försöker alltid att ställa upp för våra kunder om man har ett tidsschema som måste följas. Därför är det extra roligt när man får ett varmt omdöme.

Såhär sa Eva:


”Vi är mycket nöjda med allt, granitskivan, diskhon, monteringen och bemötandet. Jag var lite orolig att det inte skulle hinnas i tid eftersom vi har en tidspress, men tack så mycket och hälsa Krissi och Suune. ”


-Eva Raasakka

VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant - på Internet sedan 2010!

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM
Botvids Business Center
Fågelviksvägen 9, port H, 4tr
145 53 Norsborg
E-post: hej@stenskivor.se
Tel: 08 708 94 00

MALMÖ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: hej@stenskivor.se
Org nr: 556843-2529

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt