VD:n svarar

Publicerad den 23 maj 2024 | Uppdaterad den 24 maj 2024

VD:n hjälper dig genom stendjungeln: Vanliga frågor inför ditt stenköp

VD Therese NilssonNär det handlar om att välja den perfekta stenen för ditt projekt finns det en hel del att tänka på. För att göra det lite enklare för er, delar vår VD Therese med sig av sina insikter och svarar på vanliga frågor som vi får dagligen.

Förhoppningsvis kan detta ge er den vägledning ni behöver.

Fråga: Varför ska ni komma och mäta och montera stenen hos mig när jag kan göra det själv?

Vi rekommenderar alltid att låta någon erfaren ta hand om mätningen och monteringen, särskilt när det handlar om köksytor där millimetern spelar roll. För bord och fönsterbrädor kan du säkert klara av det själv, men om du väljer att låta oss göra det, tar vi på oss ansvaret för korrekt mätning och eventuella framtida problem. Vårt mät- och monteringsteam har lång erfarenhet och utför flera jobb varje dag.

Fråga: Ni är mycket billigare än köksbutiken, hur kan det komma sig? Kan jag lita på att det är samma kvalitet?

Absolut, kvaliteten är densamma! Våra kompositstenar (Dekton, Silestone, Ceasarstone och Technistone) är äkta och du kan verifiera detta genom att kolla på baksidan där det finns en märkning. Våra konkurrenskraftiga priser beror på vår stora volym. Med över 200 projekt varje månad får vi förmånliga priser från våra leverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga pris.

Fråga: Silestone och Dekton har ju 25-års garanti. Hur fungerar det och vad ska jag tänka på?

Eftersom vi säljer mycket Silestone och Dekton har vi en smidig process för garantier. För att garantin ska gälla måste du registrera den själv. Om du köper din sten från oss får du en e-post med instruktioner för registrering efter köpet. Det är viktigt att göra detta oavsett var du köper stenen ifrån, annars gäller inte garantin. Köper du tex via din byggfirma så är det byggfirman som får detta skickat till sig och som sedan ansvarar för att skicka detta vidare till dig.

Fråga: Varför ska vi välja att köpa hos er?

För mig handlar det om att du som kund känner dig trygg. Det är ofta ett stort köp och vi kommer in i din privata sfär. Prismässigt ligger vi oftast bäst till, men om du hittar ett lägre pris matchar vi det och det gör även många andra företag. Så jag skulle säga att gå på magkänslan, känner du dig trygg i beslutet så kör!

När det kommer till kvalitet så kommer stenen oftast från samma ställe och tillverkas av erfarna producenter. Jag kan endast tala för oss på stenskivor.se och vad jag anser gör oss enastående. Vårt team på stenskivor.se är passionerade för sitt arbete, och våra experter inom sten, säljare eller vilken titel de än bär, besitter omfattande erfarenhet och djup kunskap inom området. Vi genomgår regelbundna utbildningar eftersom vi vet att man aldrig kan sluta lära sig i vår bransch. Många av oss jublar när vi får ta del av nya kollektioner - det är då man verkligen älskar sitt arbete! 😅

Med vår storlek följer ett stort team. När du väljer att handla av oss, får du en personlig kontakt som vägleder dig genom hela processen. Vi har omkring 10 säljare samt administrativ personal, vilket gör det enkelt att nå oss närhelst du behöver. Dessutom har vi ett fysiskt kontor beläget i Sverige, öppet alla vardagar, vilket ger en extra känsla av trygghet som jag personligen värdesätter.

Fråga: Har du några slutliga tips innan man tar sitt beslut om att gå vidare med stenskivor.se?
  1. Titta på omdömen- det ger ofta en bra indikation.
  2. Gå in och titta på aktiviteten på Instagram- Hur ser de olika projekten ut? Är det många som taggat företaget? (vårt instagramkonto: https://www.instagram.com/stenskivor.se/, där kan ni även se lite småfilmer där vi pratar om olika matnyttiga ämnen kring sten).
  3. Lita på din magkänsla, den leder ofta rätt!
Upp
© 2023 Cucina Di Design