Bianco Sardo - en grovkornig ljus italiensk granit

Pris per kvadratmeter:

* Löpmeterpris (lpm) är jämförelsepris och gäller vid bredd på 400 mm

Slutsåld

Bianco Sardo är en grovkornig ljusgrå granit från Italien. Denna sten är särskilt bra som bänkskivor, monument, mosaik, yttre vägg- och golvapplikationer, fontäner, pool och andra designprojekt.

Denna sten kan vara internationellt nominerad som en granit och inom tillämpningsområdet för den europeiska standarden måste denna sten nomineras som en granit. Under poleringsprocessen kan ett tydligt epoxihartsfyllmedel användas för att fylla eventuella mikrosprickor eller små bitar, men detta påverkar inte stenens integritet, det ger bara en jämnare ytfinish. Bianco Sardo-granit är lämplig för både inre och exteriör användning och är dessutom frostbeständig.

Vikt per kvadratmeter:
SELECT Tjocklek,stoneType,sku,name,ImageUrl,Manufacturer,SkuArr,Yta,NameArr,WeightArr,PriceArr,Description,NotForKitchen,NotForSplashguard,InStockArr,TwoWeeksArr,FourWeeksArr,FourPlusWeeksArr,Colors,ShortDescription,RecommendedUsage,OtherNames,Density,Origin,WaterAbsorption,CompressiveStrength,FlexuralStrength,OpenPorosity,ImpactResistance,Family,ThermalExpansionCoefficient1,ThermalExpansionCoefficient2,YoutubeUrl,MaxDimensions,MinimumRecycledContent,ChemicalComposition,Nboost,Ribbon,OnSale,SalePrice,OnSaleArr,SalePriceArr,UnavailableArr,LowestPrice,StockStatus,TopImage,InspirationGalleryNodeId FROM StenskivorEcomV3.dbo.EcomProductsShort where sku ='bianco-sardo' and available=1 and OutOfStockPurchase=1
Information
Material:
Kvalité:
Premium
Färg:

Relaterade inlägg


VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant - på Internet sedan 2010!

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Vi finns även i Danmark!

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM

Makajo
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskivor.se
Tel: 08 708 94 00

MALMÖ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: hej@stenskivor.se
Cucina Di Design AB (stenskivor.se)
Org nr: 556652-2297

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt