Mattias helhetslösning för badrum och kök

den 31 juli 2015

Är du i renoveringstagen som Mattias? Varför inte prata med oss från början och se var man kan dra störst nytta av stenskivor i ditt nya hem? Det gjorde Mattias, och resultatet blev fantastiskt! Här har vi tagit fram en skriva för badrummet där vi omsorgsfullt passat in handfatet, samt skivor för köket.

Vad är det för sten?


Stenen som Jon valde heter Cararra CD. Denna typ av italienska marmor är något mörkare än andra alternativ. Den vackra ådringen som ofta träder fram tydligare jämfört med de vitare alternativen gör dock Cararra CD till en mycket vacker stenskiva i det lite mer personliga köket.

Till köket valdes en annan granitskiva vid namn ”Silver Cloud”. Denna sten är en av de stenar vi har som har absolut störst mönster. Den är melerad med vit, svart och grått i en mängd olika nyanser och en ådring som i många fall visar upp naturliga spiralformade mönster.

Tanken bakom


Tanken bakom badrummet var att sätta in en oöm mörk skriva som skapar konstrast mot det vita handfatet. Något han verkligen lyckades med!

Mattias ville skapa en helhet i köket som ger liv. Eftersom valet föll på Silver Cloud blir köket väldigt varmt och hemtrevligt. Stenskivorna hamnar i fokus eftersom mönstret drar till sig mycket uppmärksamhet.

VILKA ÄR VI?

Vi på Stenskivor.se är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant - på Internet sedan 2010!

Vi arbetar kontinuerligt för säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet och till ett bra pris.

Företaget tillämpar svenska avtal. Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

SHOWROOMS

Välkommen till oss - i Stockholm & Malmö!

STOCKHOLM
Botvids Business Center
Fågelviksvägen 9, port H, 4tr
145 53 Norsborg
E-post: hej@stenskivor.se
Tel: 08 708 94 00

MALMÖ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Tel: 040 306 350
E-post: hej@stenskivor.se
Org nr: 556843-2529

Kontakta oss

Du måste ange namn
Du måste ange e-postadress
Ogiltig e-postadress
Du måste ange giltigt telefonnummer
Meddelandet kan inte vara tomt